The Daily Routine

Inleiding

Blabalablae

HEALTH CHECK UP 

Wil jij graag je gezondheid optimaliseren? Wil jij graag weten wat je lichaam jouw te vertellen heeft? Heb jij altijd al willen weten of je ergens een tekort aan hebt zoals vitamines en mineralen?  Of heb je juist last van (vage) klachten zoals vermoeidheid, darmklachten, pijnklachten of andere lichamelijke ongemakken. Een Energetisch Morfologisch Bloedtest (EMB) kan verstoringen in het lichaam aantonen. Een EMB test kan je zien als een APK voor het lichaam.  

De EMB is een testmethode waarbij met een vingerprik een aantal druppels bloed afgenomen wordt. Dit bloed wordt geanalyseerd in het laboratorium. Na ongeveer 3 weken komt de uitslag binnen. Op basis van de inzichten die uit de EMB test komen krijg je een concreet behandelplan met aanbevelingen op het gebied van voeding, leefstijl en eventueel supplementen om zo de balans te herstellen.  

NB:  Tijdens het onderzoek wordt met zowel een reguliere als complementaire bril naar het bloed en de anamnese gekeken. Het energetisch morfologische bloedonderzoek bekijkt enerzijds de bloedcellen (hematologie) en geeft anderzijds inzicht in tekorten en verstoringen op energetisch niveau. De adviezen uit deze test hebben een holistische insteek. De waarden kunnen niet één-op-één worden vergeleken met een reguliere bloedtest. De EMB vervangt niet de diagnostiek en behandeling vanuit de reguliere zorg. 

De Health Check Up bestaat uit intakegesprek, adviesgesprek met behandelplan per mail en  evaluatiegesprek. 

 €245,- excl. Btw. 

*Dit is een samenwerking met Marenthe de Witte, EMB therapeut. De gesprekken vinden plaats met mij.